Liste over forbedringer i 2018

Vi har lavet 100+ brugergrænseflade forbedringer, hvor langt de feste forhåbentligt ikke er noget du tænker over, men vil finde helt naturlige. Ikke desto mindre, vil jeg her liste et par stykker af de forbedringer vi har lavet.

Hjælp hvor du skal bruge den
Af de større forbedringer kan nævnes hjælpe tips, som hjælper dig med at anvende BIM Shark mest optimalt.

Smart editor
Vi har gjort det endnu hurtigere at sætte en fuld arbejdsbeskrivelse sammen. Klassifikation og sammenhængen til model er nu endnu smartere og hurtigere:

Her er en lille video fra da vi introduceret funktionen.

Læs mere om vores smart editor her:
https://support.bimshark.com/knowledgebase/oprettelse-af-dokument-med-smart-editor/

 

SharkTags
Vi har haft SharkTags fra dag ét og vi har lyttet til jeres ønsker. I dag kan du se værdien af et SharkTag ved at holde musen over tagget. Samtidig vil du få en liste overmulige SharkTags, hvis du foretrækker at skrive SharkTags eller skal rette i allerede indsat SharkTags.

Læs mere om vores SharkTags her:
https://support.bimshark.com/knowledgebase/spar-tid-med-shark-tags/

 

Redesign af Revit addin
Vores Revit addin har fået en tiltrængt opfiskning af designet. Vores Revit addin er løbende blevet forbedret, men den største ændringer er at BIM Shark i dag også kan håndtere klassifikation på instanser (ses oftest for installations-fagene).

Opret bygningsdele i din virksomhed’s bibliotek
Vi har tilføjet muligheden for at lave et bibliotek over din virksomheds mest brugte bygningsdele. Det betyder at du nemt kan opsætte en ”standard” for dine bygningsdele.

Sigma addin
For os er det vigtigt at data fra BIM Shark let kan synkroniseres med andre BIM-applikationer. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores Sigma addin, sådan at du har mulighed for at gå i dybden med 4D og 5D (logistik og pris).

Læs mere om vores Sigma addin her:
https://support.bimshark.com/knowledgebase/sigma-5d-integration-app/